Ξενώνας Ελισσών

Γενικές πληροφορίες

Ο ξενώνας Ελισσών είναι μια αγροτουριστική επιχείρηση ανθρώπων που ζουν στο ορεινό χωριό Κρυονέρι Κορινθίας, 150 χλμ. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Ο ξενώνας χτίστηκε πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Έλισον, προσφέροντας μεγάλη θέα στον ποταμό. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου – πέτρα, ξυλεία, πλακάκια – εναρμονίζεται πλήρως με την παλιά τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καθώς και με το γύρω φυσικό τοπίο. Ο ξενώνας διαθέτει πέντε δωμάτια με μεγάλες βεράντες, ένα κοινό καθιστικό με τζάκι και ανοιχτή κουζίνα, μια μικρή βιβλιοθήκη με υπολογιστές και μια αίθουσα σεμιναρίων και συσκέψεων, καθώς και μια όμορφη καταπράσινη αυλή 8 στρεμμάτων, με δέντρα, γρασίδι, λουλούδια και κήπο με βιολογικά λαχανικά.

Από το Κρυονέρι διαρκεί μόλις 15 χλμ για την επόμενη παραλία του περίφημου Κόλπου της Κορίνθου. Το Κρυονέρι είναι το ιδανικό μέρος για πεζοπορία στα όμορφα βουνά ή για κολύμπι στον Κόλπο της Κορίνθου.

Ο ξενώνας προσφέρει φιλοξενία σε μεμονωμένους επισκέπτες, οικογένειες, αλλά και σε γκρουπ. Μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις και εκστρατείες που οργανώνονται από νέους ή ομάδες μαθητών, φυσιολάτρες, ενώσεις πεζοπορίας και ποδηλασίας. Μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, για εκπαίδευση, αναψυχή και πολιτιστικούς σκοπούς. Δεν έχει σημασία αν επισκέπτεστε την Ελλάδα για ένα σύντομο ταξίδι ή για μεγαλύτερες διακοπές, ξενώνας Ελισσών είναι η ιδανική λύση. Εδώ οι επισκέπτες μας μπορούν να χαλαρώσουν ή να χαλαρώσουν ή να απολαύσουν ημέρες γεμάτες με διάφορες δραστηριότητες.

Ανεσεις:

  • Πλυντήριο,
  • Δορυφορική τηλεόραση,
  • δωρεάν Διαδίκτυο και WiFi,
  • καθημερινή μεταφορά με το μίνι λεωφορείο (9 θέσεις) στην παραλία και πίσω και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το Ξενώνας Ελισσών είναι η καλύτερη επιλογή για γκρουπ, οικογένειες με παιδιά και για άτομα που ταξιδεύουν μόνα τους! Χαλαρώνοντας, βιώστε τον ελληνικό πολιτισμό, γνωρίστε τη χώρα και τους ανθρώπους της!